Pizza bună pentru sănătate?

Pizza rapidă și gustoasă la Mediaș
Pizza – o mâncare rapidă și gustoasă
24 martie 2018
Arată tot
Pizza sănătoasă

Se spune cum că pizza nu ar fi așa de sănătoasă (bună pentru sănătate), dar ce mai este sănătos în ziua de astăzi, căci mai toată mâncarea cumpărată din supermarket-uri e la fel. Da, și atunci ce să mai mâncăm? Se mai poate mânca sănătos în ziua de astăzi?

Eu cred că da… dacă iei toate aspectele sănătății în serios. Adică sănătatea nu înseamnă doar ceea ce mănânci, ci și ceea ce gândești, ceea ce faci , ceea ce nu faci, la ce te uiți, cât dormi și multe altele…dar mai ales cum le combini pe toate acestea.

Așadar sănătatea e în mâinile noastre și nu doar pe rafturile din magazin sau în meniurile din restaurante. Și pentru că aici vorbim de pizza sănătoasă și  implicit de sănătatea noastră, iată câteva idei atunci când cumperi sau consumi o pizza.

  1. Alegeți pizza și cu ingrediente naturale nu doar după gust. O pizza sănătoasă este preparată din ingrediente sănătoase.
  2. Mâncați doar atât cât vă trebuie și nu vă forțați stomacul doar pentru că este o pizza foarte gustoasă. Orice exces nu este sănătos și cu atât mai mult excesul de mâncare.
  3. Faceți și mişcare. Dacă așteptați ca alții să facă ceva pentru sănătatea voastră vă înșelați mult. Mișcarea, pe lângă mâncare este un factor foarte important în păstrarea sănătății.
  4. Mâncați mai puțin și regulat. Atunci cănd măncați regulat evitați să mâncați necontrolat ca atunci când vă este foarte foame.

Așadar, este foarte important să mâncăm o pizza sănătoasă, dar la fel de important este să trăim viața sănătos cu toate aspectele ei. Împarte din ce ai cu ceilalți, iubește, respectă, fii cumpătat în toate, ajută, gândește altruist, fă multă mișcare și atunci vei avea o viață sănătoasă.

Noi, la Loco Pizza, ne-am propus să oferim clienților pizza preparată din ingrediente naturale și bune pentru sănătate. Oferim, dacă ne este perioms tremenul „o pizza sănătoasă” în Mediaș și împrejurimi.

1 Comment

  1. Vasiu spune:

    Ce_a mai mare, mai gustoasa și servita rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSună acum!